Sveataxi Skåne

Välkommen till vår nya webbsida

Tyvärr är din webbläsare lite för gammal så alla funktioner kanske inte fungerar som de ska.

Du kan däremot alltid boka taxi i vår app som finns för iOS och Android.

Mvh Svea Taxi Allians

Hur kan vi hjälpa dig?

Ansök förare

Bli taxiförare i Sveataxi Skåne – vår process

Sveataxi Skånes kunder förväntar sig att våra förare ska vara bäst i branschen och vi vill möta deras förväntan. Vi har därför satt upp en process med några olika steg som du behöver gå igenom för att bli förare hos oss. Det innebär att du kommer få lära dig våra system, vår filosofi och vår syn på service.

Innan du skickar in en ansökan behöver du Taxiförarlegitimation (TFL) och ett utdrag ur Belastningsregistret (RPS).

Steg 1: Skicka in en ansökan

Steg 2: Sveataxi Skånes förarutbildning
Introduktion till Sveataxi Skåne, vår teknik, policys och lokalkännedom. Kursen omfattar ca 40 timmar lärarledda lektioner, plus självstudier och avslutas med ett slutprov.

Steg 3: Kontakta en åkare
Titta i listan över våra åkare som söker förare i ett område som passar dig och kontakta dem.

Hur går det till
När du skickat in din ansökan kommer du att bli kontaktad av en av våra rekryterare för en första telefonintervju. Därefter blir du kallad till Sveataxi Skåne för en andra intervju där man går igenom din ansökan och lägger upp en individuell plan för dig. Efter det bokar vi in dig på en av våra förarutbildningar.

När du blivit godkänd kan du, om du inte redan gjort det ta kontakt med en av våra åkerier som söker förare. När ni har kommit överens kan du börja som förare hos Sveataxi Skåne.

Välkommen!


Genom att skicka formuläret godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy. Du hittar information om det via länken "Hantering av personuppgifter" längst ned på sidan.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse hos oss.. Läs mer om vår cookiepolicy. Ok!