Sveataxi Skåne

Välkommen till vår nya webbsida

Tyvärr är din webbläsare lite för gammal så alla funktioner kanske inte fungerar som de ska.

Du kan däremot alltid boka taxi i vår app som finns för iOS och Android.

Mvh Svea Taxi Allians

Om oss

Med Svea Taxi kan du boka trygg taxi
i hela landet.
Vi är ett nätverk av lokala bolag
som finns från norr till söder.

Skrolla ner

Svea Taxi

Svea Taxi är hela Sveriges taxi som består av ett hundratal marknadsledande taxibolag från norr till söder. Du kan lätt boka din resa online eller genom vår app, som finns för både iPhone och Android. Till dig som är företagskund erbjuder vi både samfakturering och resekonto. Reser du som privatkund kan du enkelt lägga till ditt kreditkort direkt i appen för en smidigare betalning. Svea Taxi ingår i koncernen Taxi Stockholm 15 00 00.

Organisation
Verksamhetsansvarig: Ramce Residovski

Vi bryr oss om vår miljö och våra medarbetare

Märker du någon skillnad när du färdas i en av Svea Taxis bilar, jämfört med om du åker med en annan taxi? Förutom kvalitén så gör du antagligen inte det, men det gör miljön. Nästan alla våra taxibilar är miljöbilar och en stor del körs på ickefossila bränslen. Vi ser det som en stor del av vårt ansvar att försöka minska vårt Co2-utsläpp.

Detta gör vi genom att ständigt energieffektivisera vår verksamhet och styra mot hållbar användning av resurser. Detta tillsammans med smarta tekniska lösningar som gör att vi till exempel alltid tar den kortaste vägen till slutdestinationen, gör att vi minskar koldioxidutsläppen.

Våra chaufförer och övriga kollegor är extremt viktiga för oss. Därför ligger arbets- och anställningsvillkor oss varmt om hjärtat. Ett av kraven vi har för att man som taxibolag ska få ansluta sig till oss är att man ska erbjuda sina anställda rimliga anställningsvillkor i form av kollektivavtal eller kollektivavtalsliknande villkor.

Hållbarhetsredovisning

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse hos oss.. Läs mer om vår cookiepolicy. Ok!